Laat uw dak reinigen en voorkom schade

Mos, bladeren en algen kunnen uw dak beschadigen. Bij daken die niet gereinigd worden zal dit de levensduur van de dakbedekking fors inkorten. Laat daarom tijdig uw dak reinigen en voorkom ergere schade en hoge herstelkosten.
ontmossen-voor-en-na

Reinig uw dak en voorkom structurele schade

Een lek in het dak is vaak het gevolg van slecht onderhoud. Mossen en algen zorgen voor kleien scheurtjes waar vocht in stil blijft staan. Bij vriesweer kan deze scheur verder barsten en een lek veroorzaken.
Daken die niet regelmatig gereinigd worden zullen bovendien poreus worden. Hierdoor kan een lek zeer snel ontstaan wat dan weer enorme schade in de rest van uw huis zal veroorzaken. Laat daarom regelmatig uw dak reinigen. Vraag het advies van een specialist.

Uw dak zelf reinigen

U kan uiteraard altijd uw dak zelf proberen reinigen. Zorg er dan zeker voor dat u dit veilig en goed doet. Zo moet u de juiste producten gebruiken om de vorming van nieuwe mossen en algen te voorkomen. Daarnaast doet u er goed aan een coating aan te brengen.
Het beste advies over dakreiniging is nog altijd: vraag advies van een dakreiniger. Zij zullen uw dak professioneel reinigen.

Vraag gratis offertes

Vraag nu offertes voor dakreiniging en voorkom grote schade aan uw dak.